Com?

Mètode SHEC (Maruxa Hernando)

El mètode SHEC es basa en com el nostre cervell rep i processa la informació i com aquest aconsegueix resoldre situacions inesperades i complicades de la vida.
Tenim un hemisferi emocional i un hemisferi racional. Segons els ritmes circadians, en tenim un d’actiu unes hores en les quals va emmagatzemant informació. Passades aquestes hores, s’activa l’altre hemisferi que acull tota aquesta informació a través del cos callós (teixit hipersensible que uneix els 2 hemisferis).
Aquest intercanvi hemisfèric ajuda a processar totes les vivències del dia i ens ajuda a sobreviure.
Què passa quan rebem un impacte o anem sumant situacions impactants? Que hi ha informació que queda estancada en un hemisferi.
El mètode Shec provoca l’intercanvi hemisfèric i aconsegueix el que el cervell fa de manera natural. Atenua i, fins i tot, fa desaparèixer malestars emocionals i construeix noves i positives connexions neuronals… Ens ajuda a ser feliços!!!

EFT / Tapping

“La causa de tota emoció negativa és una ruptura en el sistema energètic del cos”         Gary Craig

El cos té una naturalesa elèctrica. El dolor viatja a la velocitat de l’electricitat i és per això que el sentim tan ràpidament. Fa 5000 anys els xinesos van descobrir un complex sistema de circuits energètics que circulaven a través del cos. Aquests circuits d’energia o meridians, com els anomenen, constitueixen el centre de les pràctiques orientals de salut i formen la base de l’acupuntura moderna.

Les tècniques EFT (Emotional Freedom Therapy) o tapping, es basen en els principis anomenats anteriorment. Els efectes del tapping esdevenen l’evidència de què l’energia flueix a través del teu cos. Simplement donant copets sobre les puntes terminals dels teus meridians energètics, pots experimentar canvis profunds en la teva salut emocional i física.

Cada vegada més professionals de la salut estan trobant maneres d’utilitzar aquest sistema elèctric energètic per ajudar a la curació física paral·lelament amb la naturalesa química del cos.

L’EFT és una tècnica d’autotractament que ens ajuda a restablir el flux d’energia del cos, el bloqueig del qual provoca pertorbacions emocionals i físiques.

Característiques:

  • Es pot utilitzar per a qualsevol emoció de malestar que sentis
  • Es poden resoldre problemes com: traumes, dolors físics, angoixes, addiccions, inseguretats…
  • Genera connexió ment-cos
  • Obté resultats efectius ràpids

 

Relaxació/respiració

L’estat de relaxació és arribar a controlar l’impuls de moure’ns. La relaxació ens ajuda a parar, a escoltar, a asserenar-nos, a estar tranquils, a saber esperar i saber-se comportar.
Un exercici molt pràctic i efectiu de relaxació que el podem fer en qualsevol moment és atendre per uns segons la nostra respiració.

Hipnosi

La paraula hipnosi, d’entrada, ens fa respecte; ens imaginem que perdem el nostre control, però, en realitat, el pacient no perd mai la seva consciència i pot sortir en qualsevol moment de l’estat hipnòtic.

La hipnosi és una tècnica natural on la ment conscient descansa, permetent accedir a la ment subconscient en un estat de profunda relaxació. Imagina poder accedir i abordar els teus records i vivències en un estat de relaxació absolut. Imagina enfrontar-te als teus problemes sense alterar-te i creant a l’instant recursos que podràs utilitzar al teu dia a dia